Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

De stamboom van Jezus: download 'em hier

in Geloven

Geslachtsregisters in de Bijbel taaie kost? Welnee, niet als je er een stamboom van maakt. Visie vroeg Studio Vandaar een stamboom te maken van Jezus. Het resultaat is een prachtige ‘duimpjeshemel’, waarbij de namen in Facebookduimpjes als sterren aan de hemel staan. Het goede nieuws: je kunt de stamboom hier gratis downloaden.

Download de stamboom hier (klik op de link of afbeelding en er opent een nieuw tabblad. Klik met je rechtermuisknop en kies 'opslaan als').

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons