1. Home

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je vragen die vaak gesteld worden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de redactie. 

Wat is Visie?


EO-Visie wil je als christelijke gids helpen om te leven met God. We brengen je hoopvolle, persoonlijke verhalen, verdiepende thema’s, christelijk nieuws en mediatips. In het wekelijkse Visie Magazine ontvangen onze abonnees de verhalen met de programmagegevens thuis. Hier op Visie Online, in onze digitale nieuwsbrief en op social media willen we je elke dag inspireren om hoopvol te leven en te geloven. 

Hoe kan ik een adreswijziging doorgeven?


Heb je een vraag over een abonnement, of een adreswijziging? Neem dan contact op met ons klantencontactcentrum.

Hoe kan ik een abonnement op Visie Magazine afsluiten?


Leuk dat je een abonnement wilt nemen op het grootste christelijke magazine van Nederland. Wil je Visie eenmalig gratis aanvragen, een proefabonnement afsluiten of een jaarabonnement? We hebben altijd een mooie aanbieding klaar staan. Je regelt het snel online

Hoe kan ik mijn Visie-abonnement opzeggen?

Allereerst bedankt

We willen je bedanken voor je abonnement op Visie, want de Visie is er voor jou maar ook door jou. Hiermee maak je het mogelijk dat Visie de hoopvolle verhalen kan vertellen die vele mensen raken en in beweging brengen om in liefde met elkaar te leven. Dankzij jou als lezer kunnen we hoopvolle, persoonlijke verhalen, verdiepende artikelen schrijven samen met christelijk nieuws en mediatips.

Opzeggen

Je kunt je abonnement eenvoudig opzeggen via een van de onderstaande opties:

  • Vul dit formulier in om je opzegging aan ons door te geven.
  • Bel ons KlantenContactCentrum: 035-2210022.

Blijf op de hoogte

Wil je Visie op een andere manier blijven volgen? Schrijf je hier in op de nieuwsbrief, zo blijf je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws en onze activiteiten. Je kunt ons ook via Instagram en Facebook volgen.

Ik heb een tip voor de redactie, waar kan ik dat doorgeven?


Heb je een vraag over een abonnement, of een adreswijziging? Neem dan contact op met ons klantencontactcentrum. Een tip of opmerking voor de redactie van Visie mag je via dit formulier achterlaten. 

Is Visie ook op social media te vinden?


Zeker! Je vindt ons op Facebook en Instagram. Als je deze kanalen volgt ben je altijd snel op de hoogte van het laatste nieuws! 

Ik ben enthousiast over Visie, hoe kan ik jullie helpen?


Leuk dat je Visie waardeert! Je kunt ons helpen door Visie door te geven aan iemand anders, of bijvoorbeeld een (proef)abonnement cadeau te geven. Alvast bedankt!

Ik wil graag adverteren in Visie, waar vind ik meer informatie?


Een advertentie in Visie Magazine betekent de aandacht van een groot, christelijk publiek. Het grootste christelijke magazine van Nederland wordt goed gelezen en gewaardeerd. Je vindt alle informatie over adverteren in Visie op onze adverteerpagina.

Ik wil graag een (deel van) een artikel overnemen, mag dat?


Op al onze publicaties (tekst, foto’s, tekeningen, infografieken en video’s) rust auteursrecht. Dat wil zeggen dat wij (Visie) uitsluitend recht hebben om deze publicaties openbaar te maken of te verveelvoudigen. Je mag wel een tekstfragment van maximaal 50 woorden citeren en daarbij linken naar het originele artikel op onze site. Op de pagina copyright vind je meer informatie.