Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Vriendenconcerten Sela

Dagen worden donkerder, de eerste vrieskou is gemeten. Wij nodigen je uit om kerst te vieren in het veld. Samen in de winternacht, een beetje zoals de herders lang geleden. Kom naar Ridderkerk of Voorthuizen en warm jezelf aan de prachtige boodschap van de Vredevorst die geboren werd.

Tijdens de vriendenconcerten op 22 en 23 december zingt Kinga - Deo volente - voor het laatst met Sela mee. Er bereiken ons vragen of er ook gewone kaarten verkrijgbaar zijn voor deze buitenconcerten. Dat is beperkt het geval, daarom ook deze uitnodiging!

Er zijn vuurkorven, er is warme chocolademelk voor iedereen en we zingen veel bekende kerstliederen. De concerten beginnen om 16:00 en 20:00 uur en duren ongeveer 70 minuten. 

Reserveren: Sela