Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Retraite-week Zuid-Frankrijk

Een ontspannen en verdiepende week in Zuid-Frankrijk.

Ga in oktober 2018 mee met EO Visie naar Zuid-Frankrijk. In een prachtige, oude kloosterburcht dichtbij Lyon maken we het kloosterleven mee en leren we luisteren naar Gods stem. Een retraiteweek met verstilde momenten, mooie excursies, zoals naar de abdij van Hautecombe en Lyon, ontmoeting en veel tijd om de Bijbel tot je te laten spreken.

Gegevens

Periode: 1 – 6 oktober 2018
Aantal deelnemers: +/- 80
Reisleiding: o.a. Marco van der Straten (EO Visie) en zuster Ruth (Chemin Neuf)
Reissom: €849,- p.p.

Klik hier om je aan te melden voor deze reis.
Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen via 035 - 6474707.

Reisprogramma

EO Visie organiseert een prachtige zesdaagse vliegreis naar Zuid-Frankrijk onder leiding van Marco van der Straten en zuster Ruth. In samenwerking met Chemin Neuf is het programma, met als thema ‘God ontmoeten in de stilte’ tot stand gekomen. Tijdens de reis verblijven we in Maison Forte de Montagnieu in Soleymieu, een van de locaties van de Chemin Neuf gemeenschap. Hier draaien we mee in het ritme van het klooster. Naast de 48-uurs stilteretraite die we hier met elkaar doen staan er ook verschillende excursies op het programma en is er veel ruimte voor ontmoeting. De laatste nacht verblijven we in het 3-sterren hotel ibis Lyon Bron Eurexpo.

Klik hier voor het dag-tot-dag-programma

Kosten en voorwaarden

Reissom: €849,- p.p.
Toeslag 1-persoonskamer hotel Ibis Lyon Bron: €39,-

Meer informatie en aanmelden