Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Lucas Kramer & The Martin Mans Formation

27 oktober - 11 november 2017

In oktober en november geeft de bekende zanger Lucas Kramer een 4-tal concerten, namelijk in Sliedrecht, Surhuisterveen, Lunteren en Rotterdam. Hij doet dit samen met de twintig mannen van The Martin Mans Formation, onder leiding van Martin Mans.

Lucas en Martin bundelen hun muzikale krachten in een sfeervol programma. Lucas zal solo-liederen zingen, onder andere van zijn CD’s ‘Zoals ik ben’ en ‘Het is goed’.  Maar uiteraard zal hij ook samen met The Martin Mans Formation een aantal liederen ten gehore brengen zoals 'Er is een God die hoort' en 'You raise me up'. De mannen van TMMF zingen op hoog niveau onder leiding van de gedreven musicus Martin Mans. Daarnaast is er tijdens het concert ruimte voor samenzang.

Dit alles vindt plaats onder pianobegeleiding van Denise Brand en vioolbegeleiding van Magdalena Karas. Deze instrumentalisten brengen tevens enkele solo’s ten gehore.

Reserveren kan via Zingenindekerk.nl

27 oktober
Grote Kerk Sliedrecht
Kerkbuurt 131, 3361 BE Sliedrecht

28 oktober
De Flambou Surhuisterveen
Jan Binneslaan 49, 9231 CA Surhuisterveen

10 november
Oude Kerk Lunteren
Dorpsstraat 34, 6741 AL Lunteren

11 november
Breepleinkerk Rotterdam
Van Malsenstraat 104, 3074 PZ Rotterdam