Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Kerstevent Wandeltheater

Op 15 en 16 december is er het vernieuwde Kerstevent Wandeltheater bij Voorthuizen met als thema: ‘Welkom’.

Kerstevent Wandeltheater biedt een sfeervolle theaterwandeling door de bossen. “Hier beleeft u het kerstverhaal zoals u het nog nooit beleefd heeft”:

De bezoekers wandelen door de tijd. De reis begint bij een herberg en gaat dan door naar een dorp in het Midden-Oosten rond het jaar 0. Hier is het een drukte van belang vanwege de door keizer Augustus verordende volkstelling…… Even verderop is er een andere bijzondere gebeurtenis die het begin van onze jaartelling markeert. Hierna gaat het door naar het 'heden'. Op een bijzonder podium is een huis te zien waar zich diverse -herkenbare- eigentijdse zaken afspelen in de tijd van kerst. Na het ‘heden’ volgt de toekomst. Hier kunnen de bezoekers een blik werpen in iets waar ze alleen maar van kunnen dromen.

Meer informatie: http://www.kerstevent.info