Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Kerst met Lucas en Pearl

In december geeft Lucas Kramer 4 kerstconcerten. Hij doet dit samen met zangeres Pearl Joan. Lucas en Pearl nemen de bezoekers tijdens deze sfeervolle kerstconcerten mee in het prachtige kerstverhaal.

Het verhaal dat begint bij Maria en de aankondiging van haar zwangerschap. De reis van Maria en Jozef naar Bethlehem, de geboorte van Jezus in de stal. De herders, de engelen. Het ‘Gloria, in Excelsis Deo’. Het worden bijzondere avonden waarin Lucas en Pearl beiden solo’s zullen zingen. Ook zullen zij enkele duetten ten gehore brengen. Daarnaast is er ruimte voor samenzang.

Ze worden ondersteund door een strijkkwartet, piano, gitaar en door percussie. Daarnaast is er medewerking van een aantal vocals. 
Er zijn 4  kerstconcerten:

  • zaterdag 9 december in Wildervank
  • zonderdag 14 december in Oude Tonge
  • zondag 17 december in Kampen
  • woensdag 20 december in Dordrecht.

De concerten beginnen om 20:00 uur

Kaarten á € 5,00 zijn te reserveren via Zingenindekerk.nl

'Toen en Nu' (The Prayer)