Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Huis van Belledag

De Huis van Belle Dag 2017 was een groots feest! Een geweldige dag, waar Huis van Belle het eerste programma voor ouders organiseerde. Dat was zo’n leuk succes, dat we dat dit jaar weer doen. Ben je ouder, of als jeugdleider betrokken bij tienermeiden? Je bent van harte uitgenodigd.

Wat gaan we doen?
Het programma is nog niet 100% rond: we zitten midden in de voorbereidingen. Maar het belooft weer inspirerend te worden. Dit jaar is Stichting Voorkom van de partij. Er zijn zoveel dingen die de aandacht van je kind trekken. Hoe houdt je dochter zich staande in die wereld die overweldigend is? En hoe ga je daar als ouder goed mee om? Stichting Voorkom geeft verhelderende uitleg en fijne handvatten als het gaat om zelfbeeld, seksualiteit, veiligheid en weerbaarheid. Onze gastheer & samenwerkingspartner, de CHE, gaat laten zien hoe je met je dochter de goede studiekeuze kan maken. Wat zijn haar talenten en dromen? Welke studie past daarbij? En natuurlijk komt Huis van Belle zelf ook aan bod. We zijn bezig met een onderzoek over rolmodellen voor meiden. Wat betekenen ouders en kerken daarin? De resultaten gaan we delen met je, en de mooie nieuwe dingen die we hebben bedacht!

Wanneer? 7 april 2018, tussen 10.00 en 13.00 uur
Waar? Christelijke Hogeschool in Ede
Kosten? Gratis. Je kunt wel een lunchpakketje a € 7,50 kopen (contant betalen op de dag zelf)

Kom je ook? Meld je aan via het aanmeldformulier.