Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Strandheemfestival

Het Strandheem Festival is een jaarlijks terugkerend evangelisatie festival. In het Hemelvaartweekend zijn er op het festivalterrein 4 dagen lang diverse samenkomsten zoals gospel- en praisediensten, gezinsdiensten, concerten en een jongerenavond. Ook staan er verschillende tenten voor kinderdiensten, workshops en seminars. Elk jaar komen vele bekende bands en sprekers naar het Strandheem Festival. Tevens zijn er diverse kraampjes/stands en is er het hele weekend doorlopende catering. De toegang is altijd gratis! In 2018 vindt het Strandheem Festival plaats van 10 t/m 13 mei.

Het thema van Strandheem Festival 2018 is “Vurig Verlangen” 
Iedereen verlangt wel ergens naar…. Een relaxte vakantie, een nieuw huis, misschien verlang je wel naar een vaste baan, een auto of een leuke relatie?! Allemaal persoonlijke verlangens die ons niet altijd de rust en vrede geven waar we écht naar verlangen.
Ook Jezus heeft een vurig verlangen, dit kunnen we lezen in Lucas 22: 15. Jezus verlangt vurig om met zijn discipelen avondmaal te vieren. Hij verlangt ernaar om samen te zijn met degenen die Hem liefhebben. Hij nodigt ons telkens weer uit om ons leven te delen met Hem.

Wij nodigen je van harte uit om van 10 t/m 13 mei samen stil te staan bij dit thema, zodat wij vervuld mogen worden met een nieuw verlangen dat geïnspireerd is door Zijn Geest. Een vurig verlangen die beschreven wordt in Psalm 63: “God, U bent mijn God, U zoek ik, naar U smacht mijn ziel, naar U hunkert mijn lichaam in een dor en dorstig land, zonder water.”

Meer informatie: www.strandheemfestival.nl