Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Filmavond met Adrian Plass

De Britse schrijver en spreker Adrian Plass werd in Nederland beroemd met zijn humoristische ‘gewijde dagboeken’, maar hij is ook een verdienstelijk romanschrijver. Recent werd zijn boek Spoken verfilmd: Jessica’s Gift. Visie organiseert in samenwerking met het Nederlands Dagblad drie filmavonden met Adrian Plass.

Programma
We beginnen de avond met een korte introductie door Adrian Plass (vertaling is aanwezig). Hierna bekijken we de film, waarna de schrijver opnieuw het woord krijgt. Uiteraard is er ook ruimte voor uw vragen.

De film
David kan de dood van zijn vrouw Jessica maar moeilijk verwerken. Als veelgevraagd spreker is hij gewend mensen troost te bieden, maar nu heeft hij geen antwoorden meer en sluit hij zich op in zijn verdriet. Dan wordt hij door een oude vriendin uitgenodigd voor een weekend met een aantal jeugdvrienden, met wie hij al jaren geen contact meer heeft. David wil eigenlijk niet gaan, totdat hij hoort dat er een laatste cadeau van Jessica op hem wacht. Wat volgt is een reünie waarbij de vroegere vrienden aansluiting bij elkaar proberen te vinden. David ontdekt dat hij niet de enige is die worstelt met ‘spoken’ uit het verleden en samen zoeken ze naar een manier om de toekomst weer glans te geven.

Data

  • Dinsdag 22 mei Pathé-bioscoop Groningen
  • Woensdag 23 mei Pathé-bioscoop Delft
  • Donderdag 24 mei Cinemec Ede

Aanvang programma 19.30 uur.

Tickets
Toegangskaarten voor deze bijzondere filmavond + ontmoeting met Adrian Plass kosten € 15,00 (inclusief welkomstdrankje). Reserveer snel uw plaatsen via: