Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Filiae tourt met vernieuwd programma

14 oktober - 23 november 2017

Genieten en geraakt worden. Lachen en op je in laten werken. Een optreden van de zussen Rineke, Mieke, Cocky en Christine, oftewel FILIAE, maakt altijd wel iets los. Mede dankzij het recente album ‘Hart van Hart’ ontdekt een steeds groter publiek de sympathieke stijl van de dames, die pop en klassiek maar ook traditionele hymns samen laten smelten. In oktober en november is het genieten geblazen van een nieuwe reeks concerten met een gepaste titel: ‘Hart, Ziel & Chocola’.

Vier zussen, met elk een sterke eigen persoonlijkheid, op één podium. Dat klinkt als een recept voor vuurwerk, maar het pakt wonderwel uit. In FILIAE komen Rineke, Mieke, Cocky en Christine samen tot een optreden waarin gelachen en verteld wordt over de leuke en minder leuke dingen uit het leven. Ondertussen leunt het viertal op een geloof dat gedeeld wordt in zowel traditionele liederen als eigen ontspannen popliedjes. Of het nu een herkenbare anekdote is of een diepere gedachte: het heeft allemaal een plek. Hart en ziel wordt gedeeld met het publiek. Als de gedeelde passie van de dames, chocolade, maar binnen handbereik is!

Voor de ‘Hart, Ziel & Chocolade’ optredens is een vernieuwd programma geschreven rondom de liedjes van de albums ‘Zing, Lach & Heb Lief’ en ‘Hart van Hart’. De dames van FILIAE laten hierin situaties uit hun eigen leven samen komen in de muziek die hun onderlinge band als zussen onderstreept en versterkt. Het is een avond waarin het genieten geblazen is van de fraaie meerstemmige zang van FILIAE, lachen om herkenbare situaties uit het leven gegrepen en natuurlijk... chocolade.

Filiae – ‘Hart, Ziel & Chocola’ concertreeks
    •    Zaterdag 14 oktober – Huizen (Meentkerk – Bovenmaatweg 410)
    •    Vrijdag 3 november – Veenendaal (Sola Fide - Stationssingel 8)
    •    Donderdag 9 november – Rotterdam (Breepleinkerk – Van Malsenstraat 104)
    •    Donderdag 16 november – Hoofddorp (Marktpleinkerk, Marktplein 96)
    •    Donderdag 23 november – Amersfoort (Boogkerk – Watersteeg 2)