Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

EVA's vriendinnenweekend

Het Lam en het land van de Leeuw

Heb je zin om er een paar dagen tussenuit te gaan met vriendinnen? Vind je het fijn om het samen gezellig te hebben en daarbij ook de diepgang te zoeken? Dan is Eva’s vriendinnenweekend wat voor jou!  Eva’s Vriendinnenweekend is altijd een groot succes! Daarom is er besloten om dit jaar twee weekenden te organiseren. Het programma van de twee weekenden is precies hetzelfde, dus je kunt zelf kiezen naar welk weekend je gaat. 

Het Lam en het land van de Leeuw

Het jaarthema van Eva is het Onze Vader. Tijdens Eva’s Vriendinnenweekend gaan sprekers Wim Grandia en Jonathan Westerkamp dieper in op de tekst Uw koninkrijk kome. Geïnspireerd op de Narnia-boeken van C.S Lewis stellen we op het weekend drie onderdelen centraal: Allereerst is er de kracht van God (The Lion), vervolgens de omgang met het kwaad (The Witch) en tot slot het contact met het hemels koninkrijk (The Wardrobe). Samengevat in het thema van dit weekend: Het Lam en het land van de Leeuw.

Verder gaan we tijdens het weekend genieten van Ariën en Wouter Vink met band, verschillende workshops en een worshipavond met The Psalm Project. Daarnaast is er voldoende ruimte om tijd door te brengen met je vriendinnen, een strandwandeling te maken, een duik in het subtropische zwembad te nemen of een drankje te komen drinken bij Eva’s beach borrel in strandtent Nautique.

De Eva-redactie ziet er naar uit je een van de weekenden te ontmoeten.Kom en ontdek meer van jouw hemels burgerschap. Ontmoet het Lam en betreed het land van de Leeuw!

Wanneer: Vrijdag 17 t/m zondag 19 november en vrijdag 24 t/m zondag 26 november
Waar: Center Parcs in Zandvoort aan zee
Thema: Ontmoet het Lam en betreed het land van de Leeuw
Sprekers: Jonathan Westerkamp en Wim Grandia
Worship: Arien Vink & band
Presentatie: Minella van Bergeijk
Reserveren Eva-weekendpas: Dinsdag 12 september, vanaf 10.00 uur
Reserveren accommodatie Center Parcs: Woensdag 13 september, vanaf 10.00 uur