Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Gospelfeest voor de hele familie

Op 12 Mei 2018 van 14:00 tot 17 uur vindt de eerste editie plaats van een uniek en bijzonder Gospelfeest in de Basiliek van Veenendaal. Het feest biedt een aantrekkelijk en swingend programma voor de hele familie met black gospelsongs van verschillende koren en soloartiesten. Het programma is geïnspireerd op de gospelcultuur waarin saamhorigheid en verbinding centraal staan. Niet alleen de aanstekelijke muziek en de muziekbeleving, maar ook de hapjes, drankjes, de aankleding en decoraties ademen een bijzondere sfeer van samenzijn.

Solisten en koren 
Enkele bekende solisten doen mee, waaronder Pearl Jozefzoon en Dwight Dissels (o.a. bekend van The voice of Holland) en Sharon Kips (winnaar van het RTL 4-programma X Factor). De solisten worden afgewisseld met de blackgospelkoren G-Roots , 4 Gospel en het Inspirational  Community Gospelchoir. Een ervaren LIVE band zorgt voor een swingende begeleiding.

Kindergospelkoor
Niet alleen volwassenen, ook kinderen maken deel uit van het gevarieerde programma. Speciaal voor dit muzikale familiefeest is een gospelkoor opgericht van kinderen uit de omgeving van Veenendaal. Het koor van kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar heeft onder leiding van een professionele gospelzangeres, repertoire voorbereid dat tijdens het gospelfeest te beluisteren is.

Toegang
Het gospelfeest wordt georganiseerd in de foyer en in de grote zaal van De Basiliek te Veenendaal. Het feest begint om 14.00 uur en zal om 17.00 uur afgelopen zijn.

Voor meer informatie & kaarten(15,-) ga naar www.G-Roots.nl