Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Dag van bidden, aanbidden en delen

28 oktober 2017

Vandaag de dag zijn er wereldwijd ruim 45 miljoen slaven. Deze realiteit is overweldigend, maar we raken er niet door verslagen. Slavernij kunnen we stoppen, als de kerk de strijd leidt. 

Doe met ons mee en bid voor de vrijheid van ieder kind, vrouw en man die wordt mishandeld, gemarteld en in slavernij leeft.

Ervaar hoe gebed een krachtig wapen is tegen onrecht. Hoor van de dappere mensen die in de frontlinie vechten om slaven te bevrijden, samenlevingen te veranderen en een beweging vormen die zich inzet voor het beëindigen van slavernij en onrecht - totdat iedereen vrij is, until all are free.

Hoofdspreker van de dag is Kaign Christy. Kaign geeft leiding aan het IJM kantoor in Ghana en heeft daarvoor gewerkt voor IJM op de Filipijnen en in Cambodja. Hij zal vertellen over het werk in Ghana en hoe IJM daar kinderen bevrijdt uit de visserij op Lake Volta. 

Reserveer jouw plek voor deze dag op www.truetickets.nl

Dit is IJM