Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop

Cabaretier Timzingt: nieuwe show

Cabaretier Timzingt komt najaar 2017 met een nieuwe avondvullende show: Timzingt – Goed Verhaal. De tour gaat langs 17 theaters in het hele land. Tijdens de tour wordt de nieuwe CD van Timzingt gepresenteerd met de liedjes uit de voorstelling.

Goed Verhaal is het nieuwe programma van Timzingt. Tim bivakkeert na het overlijden van zijn oma een tijdje in haar oude huisje. Hij haalt herinneringen op aan vroeger: de verhalen, het logeren, de avonturen. De verhalen van toen doorkruisen de verhalen van nu en Tim komt meer te weten dan hem lief is. Een avond vol gloednieuw cabaret over vroeger en nu met mooie hilarische liedjes en een ontluisterende blik op dikke ik’s, dunne tailles, relaties, opvoeding en Senseo. Over het maken van je eigen verhaal en over het je eigen maken van een verhaal. En wie mag bepalen of het een succesverhaal is? Gewapend met gitaar, piano en ukelele haalt Timzingt verhaal.
Dit najaar is Timzingt Goed Verhaal te zien in 17 theaters in het hele land.

Timzingt | Vind ik leuk -- cd & voorstelling Goed Verhaal