Sprekers EO Jongerendag 2022 bekendgemaakt

Thema: 'Speak Life'

Op 11 juni 2022 is het zover: de EO-Jongerendag in Rotterdam Ahoy. Het thema van de EO-Jongerendag is 'Speak Life'. Onder andere de bekende Amerikaanse rapper Lacrae komt optreden, en inmiddels zijn ook de sprekers bekendgemaakt.

De eerste spreker is Shelton Telesford. Shelton (32) komt uit Almere en is zelf ook voorganger in een kerk. Je kunt hem misschien al kennen van zijn dans- en pianokunsten in de BEAM Kerkdienst. 

De tweede spreker is Gor Khatchikyan (35). Gor is een Armeens-Nederlandse arts, schrijver en spreker. Van hem kun je leren hoe jouw woorden kracht hebben. Jij kunt spreken zoals God dat doet, en daarmee het verschil maken!

De derde spreker is Jannica van Barneveld (33). Jannica is zowel spreker als aanbiddingsleider. Je ziet haar regelmatig vóór en achter de schermen bij Mozaiek0318 en ze was een van de vaste sprekers van de BEAM Kerkdienst.

Reserveer tickets

Reserveer nu tickets voor de EO-Jongerendag 2022 zodat je zeker weet dat je erbij kan zijn! Haal er gelijk een paar voor je vrienden (net zo lief). De hoofdboeker van de tickets moet wel lid zijn van BEAM. Lid worden kan hier!

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons