Thema Jongerendag 2022: 'Speak Life'

Positieve woorden zijn krachtig

Op 11 juni 2022 is het zover: de EO-Jongerendag in Rotterdam Ahoy. Na twee jaar geen EO-Jongerendag is dit evenement terug.

Het thema van de EO-Jongerendag 2022 is ‘Speak life’. Dat heeft EO BEAM deze week bekendgemaakt. Bij de lancering van dit thema riep de jongerenafdeling van de EO haar volgers op om allemaal tegelijk een positief bericht te sturen naar iemand in de eigen omgeving. Doel hiervan was om te laten zien hoe krachtig positieve woorden kunnen zijn en hoe eenvoudig je op deze manier verschil kunt maken.

"We hebben superveel zin in de Jongrendag en gaan er een giga-feest van maken", schrijft BEAM op de website. "Beleef samen met je vrienden een onvergetelijke dag vol muziek, show en inspirerende verhalen. Neem vooral je vrienden mee of maak nieuwe vrienden, want er komen duizenden andere jongeren."

Meer informatie en reserveren: eo.nl/jongerendag

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons