Marcel en Lydia Zimmer vieren jubileum in 'Nederland Zingt'

Duo schrijft al 30 jaar eigen liederen; zaterdag, 18.05 uur, NPO 2

in Mediatips
Marcel en Lydia Zimmer Nederland Zingt

Zaterdagavond zijn Marcel en Lydia Zimmer te gast in Nederland Zingt (EO). In september was het dertig jaar geleden dat zij begonnen met het schrijven van eigen liederen. Marcel en Lydia brengen diverse bekende liederen ten gehore. 

Inmiddels zijn de liederen van Marcel en Lydia Zimmer niet meer weg te denken in de verschillende liedbundels en wordt hun muziek op veel verschillende plaatsen volop meegezongen. Het eerste lied dat ze zaterdag zullen zingen, is het eerste nummer dat Marcel dertig jaar geleden schreef: 'Onze Vader'. Kijk en luister hier alvast: 

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Presentator Henk van Steeg blikt zaterdag in Nederland Zingt met hen terug op dit jubileum. Marcel en Lydia zingen verder in de uitzending onder andere 'Uw genade is mij genoeg' en 'De Heer is mijn herder'.

Nederland Zingt

Iedere zaterdagavond zendt de EO het koor- en samenzangprogramma Nederland Zingt uit. Samen zingen, samen geloven met hoopvolle liederen vanuit verschillende tradities en kerken. Kijk hier voor meer informatie over de uitzending met Marcel en Lydia Zimmer.

Zaterdag 23 oktober, 18.05 uur, NPO 2

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons