Nieuwe zomerserie van 'Een huis vol'

Vanaf maandag 16 augustus, twee weken lang elke werkdag om 19.00 uur

'Een huis vol' (KRO-NCRV) is terug met nieuwe zomerserie. Uiteraard is ook de familie Jelies uit Tollebeek weer van de partij.

Bij de familie Jelies zijn de voorbereidingen voor de komst van hun negende kindje in volle gang. Er vindt een interne verhuizing plaats om ruimte te maken voor de baby. 

Natuurlijk wordt het huis weer op en top ‘knap’ gemaakt voordat Janneke gaat bevallen. Maar Johan moet van Janneke vaart maken, want het moet wel op tijd af zijn. Het geslacht van de baby blijft vooralsnog een groot mysterie. Johan en Janneke willen het namelijk nog niet weten. Zal Harrie nu eindelijk een broertje krijgen, of krijgt hij een achtste zusje?

"Ik merk echt dat het de laaste loodjes zijn, het wordt echt wel zwaar nu," vertelt moeder Janneke. "Ik heb een pijnlijke buik en last van mijn bekken. Maar ach, ze zeggen niet voor niets 'de laaste loodjes wegen het zwaarst'. Dus nog even volhouden." Janneke is op 4 juli uitgerekend van haar negende kindje.

Een huis vol

Vanaf maandag 16 augustus, twee weken lang elke werkdag om 19.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 1

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons