Tearfund-paasconcert met Pearl Jozefzoon en Mensenkinderen

'Door de gebrokenheid heen zien we glimpen van zijn opstandingskracht'

in Mediatips
Paasconcert Tearfund

Op zaterdag 3 april zendt Tearfund een gratis online paasconcert uit. Met optredens van Pearl Jozefzoon en Mensenkinderen, en bijdrages van Jurjen ten Brinke en Dorina Nauta. Het thema is: een Wereld van verschil.

"We staan stil bij de rauwheid van het leven," zegt Dorina Nauta over het concert. "Ik denk dat iedereen het gevoel herkent dat je soms letterlijk tussen de puinhopen lijkt te staan. We vinden Jezus daarin aan onze zijde. Hij vereenzelvigt zich met het lijden en lijdt met de mensheid mee. Tegelijkertijd laat Hij zien dat de dood niet het laatste woord heeft. Glimpen van Zijn opstandingskracht zien we door de gebrokenheid heen. In ons eigen leven, maar bijvoorbeeld ook in de wederopbouw in rampgebieden, of in dorpen waar de cirkel van armoede doorbroken wordt. Dat vieren we met dit paasconcert."

Tearfund-paasconcert

Het paasconcert begint op 3 april om 20.00 uur. Gratis tickets zijn te bestellen via Tearfund.nl/paasconcert

Beeld: Shutterstock

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons