EO BEAM Kerkdienst: 'Wat betekent Jezus' opstanding?'

Eerste Paasdag, 10.30 uur, NPO 2

in Mediatips
EO BEAM Kerkdienst Pasen

De wereld is niet meer hetzelfde sinds Pasen, maar waarom? Samen met theoloog Reinier Sonneveld gaat presentator Joram Kaat in deze EO BEAM Kerkdienst op zoek naar een antwoord. Wat is er precies gebeurd, bijna tweeduizend jaar geleden? 

Op Eerste Paasdag presenteert Joram Kaat een speciale editie van de EO BEAM Kerkdienst. Uiteraard is de BEAM Worshipband erbij. Op een bijzondere locatie beleeft Joram samen met Reinier Sonneveld de zonsopgang. Hier ontdekken ze wat het betekent dat Jezus opstond uit de dood.

EO BEAM Kerkdienst: Pasen

Vanuit het EO-gebouw in Hilversum zendt BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een live kerkdienst uit. Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en een spreker. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube. In deze paasuitzending is theoloog Reinier Sonneveld te gast. 

Zondag 4 april, 10.30 uur, NPO 2

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons