Nieuw seizoen 'Een huis vol': gezinsuitbreiding

Tien nieuwe afleveringen

Deze kerst start het elfde seizoen van 'Een huis vol' waarin we dagelijks een kijkje krijgen in het leven van grote gezinnen. In deze serie (KRO-NCRV) zien we dit seizoen drie bekende families: de familie Buddenbruck, de familie Jelies en het samengestelde gezin Kraan.

Ondanks de coronacrisis en alle maatregelen die daarbij komen kijken, gaat het gezinsleven ook bij deze families gewoon door. En dat leven is nooit saai: in tien nieuwe afleveringen zien we hoe kleine kinderen groot worden, maar worden we ook verrast met gezinsuitbreiding.

Lees ook: Te gast bij een kinderrijk gezin: de Jelies

Natuurlijk is ook het gezin Jelies uit Tollebeek weer van de partij. Zij maken dit seizoen, tegen alle verwachtingen in, de reis van hun leven met het gehele tienkoppige gezin. Daarnaast staat er een nieuwe uitdaging te wachten voor de familie, want er is ook nog eens sprake van gezinsuitbreiding. De familie Jelies breidt uit met viervoeter Borre. Zal Borre het leuk vinden in zo’n groot gezin?

Een fragment uit het vorige seizoen: Johan en Janneke zijn 15 jaar getrouwd en vieren dit door corona noodgedwongen op een andere wijze dan normaal. Wat ze niet weten is dat de kinderen ook nog wat in petto hebben...

Een huis vol

Vanaf maandag 21 december twee weken lang, elke werkdag, 19.00 uur, NPO 1.

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons