#Nietalleen wil helpende hand bieden

Bert van Leeuwen reist door Nederland

Steeds meer mensen worden getroffen door de gevolgen van het coronavirus. Daarom is het belangrijk dat we in deze tijd wat extra naar elkaar omkijken.

Voor het tv-programma 'Niet Alleen', reist Bert van Leeuwen dit najaar door Nederland om te luisteren naar verhalen, om mensen te helpen met hun hulpvraag en ze een hart onder de riem te steken.

#Nietalleen

Ben of ken jij iemand die wel wat hulp in deze tweede corona-golf kan gebruiken of ken je iemand die een hart onder de riem heeft verdiend? Mail naar hulp@nietalleen.nl en wie weet komt Bert binnenkort langs om te helpen of te verrassen! Je hoeft het #nietalleen te doen.

Met #Nietalleen verbinden onder andere de EO en de Protestantse Kerk talloze lokale hulpinitiatieven aan hulpvragers. De hulpvraag en het hulpaanbod wordt door één van de samenwerkende organisaties opgepakt en doorgestuurd naar een organisatie bij de aanvrager in de buurt. Zo bieden de organisaties anderen een plek om elkaar te helpen, want: je bent #Nietalleen. Het platform is te bereiken via www.nietalleen.nl en 0800-1322.

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons