Bijbelpodcast 'Eerst Dit' wint zilver bij Dutch Interactive Awards

'Heel blij met deze prestigieuze erkenning'

De Bijbelpodcast 'Eerst Dit' won gisteravond zilver in de categorie Content van de Dutch Interactive Awards. De jury ziet uit naar: 'de verdere uitbouw van de activiteiten en community'.

De jury was enthousiast over de podcast en gaf het volgende commentaar: "Een product dat er nog niet was met content in het hart van de doelgroep. Plus een zelf gevonden verdienmodel. De contentstrategie is verrassend uitgebouwd, de kansen die zich aandienden, zijn goed gezien en benut."

Zolderkamer

Daan Molenaar – een van de bedenkers van de podcast – laat op zijn sociale media weten blij te zijn met de prijs. "We hadden graag tijdens de dinershow in de beurs van Berlage deze prijs in ontvangst genomen. Het werd een zolderkamer met een videoverbinding. Desalniettemin heel blij met deze prestigieuze erkenning voor de podcast en de contentstrategie!"

Verdiepende content

Eerst Dit, gelanceerd in 2018, is een dagelijkse Bijbelpodcast van 7 minuten. Hierin wordt een Bijbellezing gehouden en een reflectie gegeven voor mensen die willen groeien in hun geloof in God en het geloof willen betrekken in hun dagelijks leven. De EO – samen met IZB de maker van de podcast – hoopt op deze laagdrempelige manier mensen verdiepende content aan te bieden, zodat mensen op alle plekken en op alle momenten uitgedaagd en opgebouwd worden in hun geloof en het volgen van Jezus.   

De Dutch Interactive Awards

De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve werk van Nederlandse makers. De DIA reikt binnen 16 categorieën een gouden en zilveren award uit aan de meest vooraanstaande bureaus en opdrachtgevers. Bij de categorie Conent ligt de focus op content-gedreven concepten en/of platforms. 

Als EO willen we het gesprek over geloof, hoop en liefde breed delen. Vind jij wat we maken van waarde? Word lid via eo-acties.nl/steun

Geschreven door:

Elsina Neutel

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons