Lichaam vermiste Cees Binnendijk gevonden

Misdrijf is uitgesloten

Het lichaam van Cees Binnendijk is zondagmorgen levenloos gevonden in de zee bij Katwijk. Dat meldt de politie. De 53-jarige zoon van spreker en voormalig EO-presentator Henk Binnendijk was sinds woensdag 7 oktober vermist.

De 53-jarige Rijnsburger had die woensdag om 12.15 uur een afspraak in Katwijk, waar hij niet kwam opdagen. Zijn fiets werd later gevonden bij het strand van de badplaats. Dat was het laatste spoor naar de vermiste man.

Een zoekactie werd donderdagmiddag op poten gezet. Meerdere keren werd er gezocht voor de kust bij Katwijk. Onder meer reddingsboten uit Katwijk, Noordwijk en Zandvoort waren daarbij betrokken. Toen leverde de zoektocht niks op. Ruim een week later is het lichaam van Cees alsnog in zee gevonden bij Katwijk.

Het afscheid vindt op vrijdag 23 oktober plaats in besloten kring. U kunt uw herinnering aan Cees en uw steunbetuiging achterlaten op www.ivonneclemensuitvaartverzorging.nl/condoleance

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons