Tygo Geirnandt nog eenmaal terug in wereld van psychiatrie

'Wat is er veranderd sinds vorig jaar?'; donderdag, 20.55 uur, NPO 3

in Mediatips
Tygo in de psychiatrie Tygo Gernandt

In deze nieuwe aflevering van de EO-serie Tygo in de psychiatrie keert Tygo nog eenmaal terug in de wereld van de psychiatrie. Hij onderzoekt of er inmiddels iets is veranderd en welke impact het coronavirus heeft op mensen met een label. Want hoe houd je jezelf staande in een tijd waarin niet alleen jij, maar de hele wereld in crisis zit?

Eerder onderzocht Tygo Geirnandt hoe psychische labels worden opgeplakt en vroeg hij zich af of dit de juiste aanpak is. Hoe ziet de wereld van de psychiatrie er nu uit? Na het veelbesproken programma Tygo in de GHB uit 2018 startte Tygo vorig jaar in Tygo in de psychiatrie het gesprek over de geestelijke gezondheidszorg.

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Tygo in de psychiatrie Jason
In een nieuwe aflevering van 'Tygo in de psychiatrie' gaat Tygo Geirnandt opnieuw langs bij Jason.

In deze nieuwe aflevering van Tygo in de psychiatrie gaat Tygo terug naar de mensen die hij sprak voor de serie. Ook praat Tygo met staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid over wat er nu eigenlijk veranderd is.

Tygo in de psychiatrie

Donderdag 9 juli, 20.55 uur, NPO 3

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons