Matthäus aan de Maas afgelast

Evenement in Rotterdam Ahoy op 21 maart afgelast

in Mediatips

Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid om de verspreiding van het coronavirus in te perken, gaat het EO-evenement Matthäus aan de Maas niet door. Bezoekers die tickets hebben gekocht krijgen hun geld automatisch teruggestort.

Mattheus

EO-directeur Arjan Lock: “We hebben vandaag moeten concluderen dat het evenement van zaterdag 21 maart niet door kan gaan. We begrijpen deze beslissing. Dit is natuurlijk vervelend voor al die mensen die er met groot enthousiasme aan gewerkt hebben en de mensen die zich erop verheugd hebben. Maar we weten dat ook zonder ons evenement het verhaal van de Matthäus altijd doorgaat. Een verhaal dat door angst en verdriet heen uiteindelijk een hoopvol verhaal is. Het verhaal van Jezus waar we ons aan vast kunnen houden.” 

Vooralsnog gaan andere evenementen zoals ‘The Passion’, ‘De Nederland Zingt Dag’ en de ‘EO-Jongerendag’ die na 31 maart plaatsvinden wel door.  We houden uiteraard de adviezen en beleidsmaatregelen van de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten.  

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons