Visie geeft 50 exemplaren weg van het boek 'Het Meesterwerk van God'

Een cadeautje om ons jubileum te vieren

in Mediatips

Om te vieren dat Visie 50 jaar bestaat én om u als lezer te bedanken, trakteren we in dit jubileumjaar regelmatig op mooie acties en kortingen! Visie geeft deze maand 50 exemplaren weg van het boek "Het Meesterwerk van God'.

In 'Het meesterwerk van God' schrijft Henk Binnendijk over het laatste Bijbelboek Openbaring. Al schrijvend brengt hij vele onderwerpen samen: leven, Bijbel, geloof, prediking en geschiedenis. Al deze thema's komen uit bij het hart van het evangelie. Waar loopt alles op uit en waar gaat het leven om?

Meedoen?

Wilt u kans maken op dit gratis boek?
Beantwoord dan hieronder de volgende vraag:
Welke dominee verzorgt al jarenlang de meditaties in 'De Bijbel Open', op de radio en in Visie?

Winnaars krijgen de prijs automatisch thuisgestuurd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons