Visie geeft 50 exemplaren weg van 'Smakelijck Winter'

Een cadeautje om ons jubileum te vieren

in Mediatips

Om te vieren dat Visie 50 jaar bestaat én om u als lezer te bedanken, trakteren we in dit jubileumjaar regelmatig op mooie acties en kortingen! Visie geeft deze maand 50 exemplaren van het boek 'Smakelijck Winter' weg.

Het boek Smakelijck Winter is ingedeeld naar de maanden van het seizoen. De recepten maken volop gebruik van de groenten en fruit die in het seizoen goed verkrijgbaar zijn.

Schrijfster Williene over Smakelijck Winter: “Zodra de eerste blaadjes beginnen te vallen gaat mijn hart altijd ietsje sneller kloppen. De herfst is mijn favoriete seizoen. Ik hou van de donkere avonden, de prachtige kleuren, kaarsjes en natuurlijk van pompoen. Ook in de keuken vind ik deze seizoenen favoriet. Stamppotten, waar ik vroeger nooit van hield, stoofschotels, draadjesvlees, kruidige baksels, dat is voor mij het ultieme wintergevoel.”
Al deze overheerlijke gerechten en baksels zijn verzameld in Smakelijck Winter.

Meedoen?

Wilt u kans maken op dit gratis boek?
Beantwoord dan hieronder de volgende vraag:

Hoe heet de kinderpagina in Visie?

Winnaars krijgen de prijs automatisch thuisgestuurd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons