Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Gouden Televizier-Ring 2020: 'Rail Away' in top 10 tweede ronde

'Nog een week stemmen in de tweede kwalificatieronde'

Deel:

Vandaag is bekendgemaakt welke programma's het best scoren in de tweede kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2020. Het EO-reismagazine Rail Away doet het weer goed. In de tussenstand staat het programma in de top 10. De fans kunnen nog een week stemmen. 

De tweede kwalificatieronde in de strijd om de Gouden Televizier-Ring is halverwege. De organisatie meldt dat er veel wordt gestemd. Opvallend is dat Rail Away het opnieuw goed doet, nadat het programma vorig jaar in de top 10 van het eindklassement eindigde.

Kies voor duurzaam: de trein

Nu staat het reismagazine in de top 10 van de kwalificatieronde voor de Gouden Televizier Ring 2020. Op welke plek Rail Away precies staat, is niet bekend. De gepubliceerde top 10 is gerangschikt in alfabetische volgorde. 

Stem op 'Rail Away' voor plek in top 5

De vijf programma's die in deze tweede kwalificatrieronde de meeste stemmen krijgen, dingen straks mee naar de Gouden Televizier-Ring. Zij gaan straks door naar de grote ronde in oktober. Breng hier je stem uit om Rail Away te verzekeren van een plek in de top 5. Dat kan nog tot 26 februari om 10.00 uur. 

Rail Away is een reportageserie over spoorlijnen overal ter wereld. Elke aflevering wordt een traject langs een aantal bijzondere locaties afgelegd. Er is aandacht voor de treinen, de landschappen en culturen. Bovendien vestigt het programma de aandacht op een duurzame vorm van reizen. Kijk voor meer informatie op de site van Rail Away of op Facebook

Beeld: Gerben van Ommen

Geschreven door

Bart van Delen

--:--