NPO Radio 1 zoekt dichters

Met gedichten over 2019

in Mediatips
Ronald Giphart

NPO Radio 1 zoekt mensen die gedichten hebben geschreven of kunnen schrijven over het jaar 2019. De gedichten mogen over de actualiteit of sport gaan, of over een gebeurtenis uit het persoonlijk leven.

“In ons land zijn veel mensen die gedichten maken. We zijn op zoek naar rake, wrede, vrolijke of ontroerende gedichten over het jaar 2019,” zegt schrijver Ronald Giphart (zie foto). Hij is ambassadeur van Dichter op 2019.

Uit alle zelfgeschreven inzendingen selecteert NPO Radio 1 twaalf gedichten die worden voorgedragen in het programma Het Geluid van 2019 op 30 en 31 december. Een grotere selectie van de ingezonden gedichten krijgt een plek op nporadio1.nl.

Inzendingen kunnen gemaild worden naar dichterop2019@radio1.nl
De uiterste inzenddatum is 28 december 2019.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons