Nieuw lied van Bonfire Music: 'To Dwell'

'God schiet de nederigen van hart te hulp'

in Christelijk Nieuws

Een groep aanbiddingsleiders en liedjesschrijvers uit verschillende delen van Europa besloten hun krachten te bundelen in een nieuw initiatief: Bonfire Music. Iedere twee maanden komen ze samen om elkaar te bemoedigen, ervaringen te delen, maar vooral om muziek te maken en nieuwe liederen te schrijven.

Vorige maand bracht Bonfire Music het lied 'First love' uit. Deze maand verscheen er een nieuw lied: 'To Dwell'. "Met dit lied wil ik niet alleen God aanbidden," vertelt liedschrijver en zanger William Wixley. "Bij het schrijven van dit lied zocht ik eigenlijk naar een tekst waarmee ik in eerbied en nederigheid bij Hem kan komen. In de Bijbel staat dat God de hoogmoedigen weerstaat en dat is natuurlijk best heftig. Maar daarnaast staat er ook dat God de nederigen van hart te hulp schiet. Dat is wat ik wilde uitdiepen in dit lied. Als we in onze houding naar God toe iets van invloed zouden kunnen hebben in hoe God zich laat vinden dan is het wel hierin."

To dwell

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons