'Nederland Zingt Dichtbij' op tweede kerstdag

'Hopen en verwachten'; donderdag, 10.10 uur, NPO 2

in Mediatips
Nederland Zingt Dichtbij Kerst

Ook op tweede kerstdag kunnen we kijken naar een aflevering van Nederland Zingt Dichtbij, een EO-programma met muziek, persoonlijke geloofsverhalen en een Bijbelse overdenking. Jurjen ten Brinke heeft een bijzonder gesprek met Max en Urnice Cikido over hopen en verwachten. 

Max Cikido is afkomstig uit Zuid-Afrika en woont sinds 25 jaar in Nederland. Max en zijn vrouw Urnice waren lang kinderloos, vertellen ze aan Jurjen. Als door een wonder heeft het echtpaar na tien jaar wachten toch een kindje gekregen, waarna nog twee dochters geboren zijn.

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Nederland Zingt Dichtbij Kerst
Evangelist Jurjen ten Brinke presenteert 'Nederland Zingt Dichtbij'.

Jurjen ten Brinke gaat vanmorgen met Max en Urnice in gesprek over hopen en verwachten, juist in tijden wanneer dat zo moeilijk is. Natuurlijk is er in deze uitzending ook koor- en samenzang vanuit kerken door het hele land. 

'Nederland Zingt Dichtbij' op tweede kerstdag

Donderdag 26 december, 10.00 uur, NPO 2

Beeld: Michaël Terlouw

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons