Nederland Zingt Dichtbij: Cor mist zijn vrouw Joke

Liederen van troost en bemoediging

in Mediatips

Jurjen ten Brinke gaat op stap met Cor Minderman, die na 61 jaar huwelijk zijn grote liefde Joke verloor. Cor mist haar heel erg. Hij is zo eenzaam, dat er hij er weleens naar verlangt dat hij inslaapt en niet meer wakker wordt. Omdat ze dan allebei samen veilig in Jezus' armen mogen zijn.

Toch lukt het Cor gelukkig nog steeds lichtpuntjes in zijn leven te vinden. Jurjen hoort van Cor wat een spontane ontmoeting in een christelijke boekhandel hem heeft gebracht. En er wordt een heel speciaal lied voor Cor gezongen. In deze uitzending ook veel liederen die troosten en bemoedigen.

Lucas Kramer zingt voor Cor Minderman

Nederland Zingt Dichtbij, zondag 29 december 11:05 uur, NPO2

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons