Martien organiseert 'koek-en-zopie' in 'Kerst op Chateau Meiland'

Meilandjes ontvangen dorpsbewoners; maandag, 20.30 uur, SBS 6

in Mediatips
Kerst op Chateau Meiland

Martien Meiland en zijn gezin willen  in Kerst op Chateau Meiland (SBS 6) een koek-en-zopie voor hun Franse dorpsgenoten organiseren. Compleet met zelfgemaakte uiensoep, bitterballen en glühwein. Helaas krijgen de Meilandjes de gashaard voor buiten niet aan de praat. 

Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie Meiland zich voor op Kerst. Ze willen het jaar op een feestelijke manier afsluiten. De Meilandjes organiseren een groot kerstfeest voor familie en vrienden uit Nederland. Maar eerst willen ze het chateau voor deze gelegenheid omtoveren in kerstsfeer. In de eindejaarsreeks Kerst op Chateau Meiland volgen we hun belevenissen.

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Kerst op Chateau Meiland Martien kerstboom
Martien Meiland tovert het chateau om in kerstsfeer.

In deze aflevering van Kerst op Chateau Meiland organiseren de Meilandjes een koek-en-zopie voor hun Franse dorpsgenoten. Ze willen hun gasten het ultieme kerstgevoel geven, maar zijn nog lang niet klaar met de decoraties. Ook de gashaard die niet werkt, blijft een probleem.

Kerst op Chateau Meiland

Maandag 23 december, 20.30 uur, SBS 6

Beeld: Tijmen van Hul

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons