Doe mee met de Visie-stoofpotwedstrijd

Maak jij de lekkerste stoofpot?

in Christelijk Nieuws
Stoofpot

Buiten is het guur, binnen pruttelt een warm en kruidig geurend stoofpotje. Hét gerecht voor koude dagen, waarbij je eindeloos kunt variëren met de ingrediënten. Visie zoekt het lekkerste stoofpotje en organiseert een gezellige stoofpotwedstrijd.

Doe mee en maak kans om uitgenodigd te worden voor de finale op donderdag 23 januari 2020 op het binnenplein van de EO in Hilversum. Tijdens deze finale warmen de tien finalisten hun zelfgemaakte stoofpot op in een ketel op echt vuur en kiest een deskundige jury – onder leiding van niemand minder dan Kefah Allush – de drie lekkerste recepten. Aansluitend proeven we natuurlijk volop van elkaars stoofpotjes. De winnende recepten krijgen een plekje in Visie.

Zo doe je mee:

  • Mail je allerbeste stoofpotrecept uiterlijk 3 januari 2020 naar visie@eo.nl.
  • Het recept is voor vier personen.
  • Houd er ook rekening mee dat de stoofpot in één pan opgewarmd moet kunnen worden.
  • Doe er gerust een foto en/of een korte uitleg bij over wat jouw stoofpot zo geweldig maakt.
  • De jury, onder leiding van Kefah Allush, verklapt alvast dat ze gecharmeerd is van gerechten met een originele twist, zoals het gebruik van vergeten groenten of een verrassend ingrediënt.
  • In de week van 6 januari kiest de jury de tien aantrekkelijkste recepten. De gelukkigen ontvangen hierover bericht per mail en worden uitgenodigd voor de finale en proeverij op donderdag 23 januari. Iedere deelnemer mag maximaal twee personen extra meenemen. Reserveer deze dag alvast in de agenda! Tussen 16.00 en 20.00 uur worden op het gezellige binnenplein van de EO in Hilversum de stoofpotten verwarmd, geproefd en beoordeeld.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons