Dit was in 2019 de meestgelezen Bijbeltekst ter wereld

35,6 miljard Bijbelverzen gelezen met app 'YouVersion'

De populaire Bijbel-app YouVersion heeft onlangs bekendgemaakt welk Bijbelvers het meest gelezen werd in de afgelopen 12 maanden.

De meest gelezen Bijbeltekst in 2019 was: 'Wees over niets bezorgd, maar vraag God wat u nodig hebt en dank hem in al uw gebeden.' Filippenzen 4 : 6.

Bemoediging

"Het is een enorme bemoediging om te zien dat zoveel mensen zich tot de Bijbel wenden als ze zorgen hebben," vertelt oprichter van de YouVersion app Bobby Gruenewald. "Dat men beseft wat God in hun leven heeft gedaan en dat ze ervoor kiezen om hun vertrouwen op God te stellen." 

De Bijbel-app YouVersion zag een toename van 30% in de hoeveelheid Bijbelse content die door haar gebruikers werd gelezen en beluisterd. Er werden zo'n 5,6 miljard hoofdstukken uit de Bijbel beluisterd en er werden 35,6 miljard hoofdstukken gelezen. Bovendien werden ongeveer 478 miljoen verzen gedeeld.

De app, die oorspronkelijk werd ontwikkeld door Life Church in Amerika, heeft sinds de lancering in 2008 een gigantische groei meegemaakt. Ruim 400 miljoen mensen hebben de app wereldwijd geïnstalleerd. 

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons