Trinity brengt kerstvideo uit: 'Songs of life'

'We zien een wereld die smacht naar een sprankje hoop'

in Christelijk Nieuws

De mannen van de band Trinity zagen dat hun lied ’Songs of Life’ uitzonderlijk vaak afgespeeld werd via Spotify en andere online streamingsdiensten. Ze besloten daarom een mooie lyric video van dit populaire nummer te maken.

"Nu de dagen steeds korter worden en we richting kersttour en kerstvakantie gaan, kijken wij, en misschien jij ook, op van ons werk en onze bezigheden," vertelt zanger Elbert Smelt. "We kijken om ons heen en zien een wereld die smacht naar een sprankje hoop. Een wereld vol misère, maar ook vol schoonheid. Als je goed kijkt tenminste."

"Hopelijk merk je door de tekst van dit lied dat je nooit alleen bent: We lopen samen op richting een betere wereld. En hoe donker het ook om je heen is, of hoe donker het ook lijkt in het leven van een geliefde: Met Kerst vieren we dat het Licht doorbreekt in de duisternis. En de duisternis kan het niet uit krijgen!"

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons