Nieuwslezer Henk Blok verteller in The Passion 2020?

'Ik vind het verhaal van The Passion bijzonder mooi'

Vandaag ontving de Evangelische Omroep uit handen van radio-dj Frank Dane maar liefst 10.000 handtekeningen van Radio538 luisteraars. De Radio538 Ochtendshow startte onlangs een petitie om zo nieuwslezer Henk Blok de rol van Verteller te geven in The Passion 2020.

The Passion wordt volgend jaar gehouden in Roermond. De 538 Ochtendshow met Frank Dane vond dat Henk Blok de Verteller van het evenement moet worden. En dus startten zij een petitie: 'Henk moet de Verteller van The Passion worden'. Binnen zeer korte tijd werden ruim 10.000 handtekeningen verzameld. Henk Blok was zelf ook enthousiast. "Het verhaal van The Passion vind ik bijzonder mooi," vertelde hij onlangs in de Ochtendshow. 

Cornelis Vlot, woordvoerder van de Evangelische Omroep reageert enthousiast op het initiatief. "We vinden deze actie supersympathiek! Ongelooflijk dat 10.000 mensen hun handtekening hebben gezet. Dat is overweldigend. Nu gaan we goed nadenken over een rol voor Henk in The Passion 2020."

De voorgaande jaren hebben onder anderen Martijn Krabbé, Beau van Erven Dorens, Philip Freriks en Robert ten Brink de rol als verteller vertolkt. Zou nieuwslezer Henk Blok de volgende zijn?

The Passion wordt op Witte Donderdag 9 april 2020 om 20.30 uur uitgezonden op NPO 1 en is daarnaast te zien via Npostart.nl. Opnieuw is er de indrukwekkende digitale processie, waarbij kijkers online deel kunnen nemen aan het evenement door persoonlijke verhalen en ervaringen te plaatsen. Via Thepassion.nl is er gedurende de hele dag een liveblog. 

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons