Nieuw live-programma: 'Tel je zegeningen'

Vanaf 18 november, maandag t/m donderdag, 18.20 tot 18.35 uur op NPO 2

in Mediatips

In het nieuwe live-programma ‘Tel je zegeningen’ gaat EO-presentator Jesse Brandsen op zoek naar waar Nederland dankbaar voor is. Zijn er dingen om dagelijks dankbaar voor te zijn? Wat betekent het woord dankbaarheid precies en wie of wat wordt er dan bedankt? Jesse valt ergens in Nederland een huis binnen en vraagt naar de zegeningen van de dag.

Met dit programma wil de EO laten zien dat er, ondanks dat er veel is waar mensen zich zorgen over kunnen maken, er ook altijd iets is om dankbaar voor te zijn. De EO wil het gesprek rondom dit thema op gang brengen. Voor Jesse Brandsen is het zijn eerste programma dat hij presenteert: "Al die huishoudens achter de miljoenen voordeuren in Nederland hebben elk hun eigen gewoontes en dingen waar zij dankbaar voor zijn. Ik heb heel veel zin om deze pareltjes van verhalen te achterhalen en de kijker hierin mee te nemen." 

Jesse Brandsen studeerde journalistiek aan de Christelijke Hogeschool te Ede. Hij was eerder producer bij het programma 'Druktemakers' (BNNVARA). Ook was hij redacteur bij de EO-programma's 'Geloof en een hoop liefde' en 'Hip voor nop'.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons