Komt Jason in 'Verslaafd!' van zijn drugsverslaving af?

'Veel verslaafde jongeren in Herwijnen'; dinsdag, 20.30 uur, RTL 4

in Mediatips
Verslaafd

Jason en zijn vrienden uit het Betuwse Herwijnen gebruiken heel veel drugs. Vanavond krijgt hij in Verslaafd (RTL 4) hulp van interventionist Maarten Dammers, die met presentatoren Peter van der Vorst en Ewout Genemans door het land trekt. De hulp van het programma is voor de wanhopige familieleden van de verslaafde vaak een laatste redmiddel.   

De 18-jarige Jason woont met zijn ouders en broer in Herwijnen, een Betuws dorp in de buurt van Zaltbommel. Jason en zijn vrienden gebruiken veel drugs. Zijn familie hoopt dat hier verandering in komt, maar ook de gemeente erkent dat zij een groot probleem heeft met het drugsgebruik onder de jeugd. Alle inwoners van de gemeente hebben daarom een uitnodiging gekregen voor een informatieavond.

Burgemeester: 'Meer aandacht drugsprobleem'

Op die manier hoopt de burgemeester het drugsprobleem bij iedereen onder de aandacht te brengen. In deze aflevering van Verslaafd! zien we dat ook Jason, zijn familie en specialisten van de kliniek waar hij is behandeld, hierbij aanwezig zijn. Kan interventionist Maarten Dammers ook iets voor Jason betekenen?

'Verslaafd!' vanuit Herwijnen

Peter van der Vorst en Ewout Genemans presenteren afwisselend het programma Verslaafd! Interventionist Maarten Dammers leert de betrokkenen grenzen te stellen en ze los te maken uit de 'gijzeling' die verslaving met zich meebrengt. Vanavond krijgt de drugsverslaafde Jason uit Herwijnen hulp van het programma. Maar hij is niet de enige jeugdige dorpsbewoner die met een verslaving kampt.

Dinsdag 19 november, 20.30 uur, RTL 4

Beeld: RTL 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons