'Daarom Kerst' brengt gratis cd en adventsboekje uit

'Zijn geboorte is het grootste cadeau'

Het is weer mogelijk om een gratis kerst-cd of adventsboekje te bestellen via www.daaromkerst.nl. Net als voorgaande jaren kunnen particulieren gratis een kerst-cd bestellen.

Daarnaast breidt de organisatie dit jaar uit met een adventsboekje, speciaal voor kinderen. Kerken of scholen die de cd’s en adventsboekjes in grote aantallen uitdelen, betalen een kleine vergoeding. De organisatie van ‘Daarom Kerst’ wil de mensen in Nederland op een toegankelijke wijze laten ervaren waar het met Kerst echt om draait.  

Grootste cadeau

Over de hele wereld wordt in december Kerst gevierd. Kerstbomen, kerstcadeaus en wintermarkten bepalen voor een groot deel onze kerststemming. Voor christenen draait het niet om bomen of lichtjes. “Wij vieren met Kerst de geboorte van Jezus Christus. Zijn geboorte is het grootste cadeau van Kerst en daar willen we graag van delen. Vandaar de actie”, aldus organisator Daan Damsteeg.

Immanuël

Dit jaar is bij 'Daarom Kerst' gekozen voor een cd van het duo Reni en Elisa Krijgsman met als titel ‘Immanuël’. Voor kinderen is er dit jaar niet gekozen voor een cd, maar voor een adventsboekje. Reni en Elisa treden in december op door heel het land. Ze brengen tijdens hun concerten prachtige kerstliederen van de 'Daarom Kerst'-cd ten gehore.

Deel de boodschap van Kerst en bestel de gratis Kerst-cd of het adventsboekje voor kinderen.

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons