Britt en George in 'Opgezadeld met Britt' naar NK Dessuur?

Nieuwe reeks met Britt Dekker; iedere maandag, 20.30 uur, SBS 6

in Mediatips
Opgezadeld met Britt

In de nieuwe documentaireserie Opgezadeld met Britt (SBS 6) maakt Britt Dekker de kijker deelgenoot van haar liefde voor paarden. Annette van Trigt volgt Britt als ze zich met haar Andalusische rashengst George probeert te kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap Dressuur. 

In deze serie maakt de kijker nader kennis met tv-persoonlijkheid Britt Dekker, die ervan droomt om zo goed mogelijk te worden in dressuur. In de eerste aflevering van Opgezadeld met Britt staat ze aan de vooravond van een bijzonder moment in haar leven. Ze mag het allerbeste paard waar ze ooit op heeft gereden, ophalen in Spanje: George. Dit paard moet Britt – die momenteel te zien is in de bioscoopfilm White Star – verder gaan helpen om haar droom te verwezenlijken. Ze wil op hoog niveau paardrijden.

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Opgezadeld met Britt
'Paardenmeisje' Britt Dekker heeft serieuze plannen in 'Opgezadeld met Britt'.

De ambitieuze Britt staat voor een grote uitdaging. Samen met George zet ze dan ook alles op alles om naar het Nederlands Kampioenschap Dressuur te mogen. Maar ze moet het najagen van deze droom combineren met een drukke tv-carrière, terwijl haar YouTube-kanaal PaardenpraatTV ook haar aandacht vraagt. Tv-persoonlijkheid Britt staat bekend als recht voor zijn raap, ontwapenend en chaotisch. In de serie Opgezadeld met Britt wil ze zich ook van een andere kant laten zien. Ze is een serieuze sportvrouw met grote ambities.

Britt laat zich in deze serie van een andere kant zien, als een serieuze sportvrouw

Eindelijk gaat ze in Opgezadeld met Britt haar droompaard George ophalen in Spanje. Filmmaker Annette van Trigt volgt Britt als ze het dier meeneemt naar haar stal in Nederland. Zij gaat voor het eerst met George trainen. Maar Britt moet ondertussen ook autocue-lessen volgen voor haar eerste eigen studioprogramma en is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring met haar programma Zappsport.

Opgezadeld met Britt

In de realityserie Opgezadeld met Britt volgt Annett van Trigt zes weken lang tv-persoonlijkheid Britt Dekker, die uit wil komen op het Nederlands Kampioenschap Dressuur. Samen met haar nieuwe paard George probeert Britt zich te kwalificeren voor het kampioenschap, terwijl er ook veel tijd en energie in haar tv-carrière en YouTube-kanaal gaan zitten. 

Vanaf 4 november, iedere maandag, 20.30 uur, SBS 6

ANP/Robin Utrecht en William Rutten

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons