Wie wint de Gouden Televizier-Ring 2019?

Gouden Televizier-Ring Gala; woensdag, 21.10 uur, NPO 1

in Mediatips
Gouden Televizier-Ring Gala 2019

Alleen Beste Zangers, Chateau Meiland en Expeditie Robinson maken nog kans om de Gouden Televizier-Ring te winnen. Rik van de Westerlaken en Dionne Stax presenteren het Gouden Televizier-Ring Gala 2019 (AVROTROS) vanuit AFAS Live. Welk programma gaat er met de ring naar huis?

Zoals elk jaar worden de Gouden Televizier-Ring en de Televizier-Sterren uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Rik van de Westerlaken zou het gala eigenlijk presenteren met Jan Smit, maar hij is de presentator van het genomineerde programma Beste Zangers. Daarom vervangt Dionne Stax hem vanavond.

Finalisten 'Gouden Televizier-Ring'

Beste Zangers
Programma van Jan Smit waarin steeds één zanger centraal staat. Deze artiest kiest voor ieder van zijn collega's een lied uitkiest om te zingen. 

Chateau Meiland 
Dit realityprogramma volgt MartIen Meiland en zijn familie die een chateau in Frankrijk verbouwen tot een bed and breakfast. 

Expeditie Robinson 
Een groep deelnemers moet zien te overleven op een onbewoond eiland. Voor het laatst gepresenteerd door Dennis Weening. 

Dionne zal dus samen met Rik de 54e editie van het gala presenteren. Maar eerst staat Britt Dekker klaar om de bezoekers op te vangen bij de rode loper. Terwijl steeds meer BN'ers zich bij de ingang van AFAS Live melden, geeft lifestyle-deskundige Maik de Boer commentaar op de kledingkeuze van de gasten. 

Gouden Televizier-Ring Gala vanuit AFAS Live

Rode Lopershow 
Presentatie: Britt Dekker en Maik de Boer
20.35 uur, NPO 1

Gouden Televizier-Ring Gala 2019
Presentatie: Rik van de Westerlaken en Dionne Stax  
21.10 uur, NPO 1

Beeld: Roland J. Reinders

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons