Valentina (14) afgewezen en alleen in 'Wie kent mij nog?'

Dinsdag, 21.40 uur, NPO 2

in Mediatips
Wie kent mij nog?

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid portretteert de EO eenzame mensen in de reeks Wie kent mij nog? Voor hen is deze vraag dagelijkse realiteit. Vanavond ontmoeten we de 14-jarige Valentina Terpstra, die is verlaten door haar adoptieouders. 

In deze Week tegen Eenzaamheid vertellen mensen op de late avond in Wie kent mij nog? over hun isolement en het gevecht om daaruit de komen. In gestileerde portretten vertellen Piet Edelman, Valentina Terpstra, Gert Ruiter, Jessah Groenink en Ruud van de Kerkhof over hun leven. In de reeks maken we in acht minuten iets mee van hun eenzaamheid. 

Gezinsvervangend tehuis

De 14-jarige Valentina Terpstra werd als kind geadopteerd maar door hechtingsproblemen moest ze haar adoptieouders verlaten. In de tweede aflevering uit de reeks Wie kent mij nog? vertelt ze hoe ze vervolgens werd opgenomen in een gezinsvervangend tehuis. Valentina voelt zich alleen en afgewezen.

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Wie kent mij nog?
Valentina Terpstra vertelt in 'Wie kent mij nog?' over haar eenzaamheid.

Kijkers kunnen via wiekentmijnog.nl reageren op de portretten uit deze serie. Ook is daar informatie te vinden voor mensen die zelf met eenzaamheid te maken hebben óf juist iets voor een ander willen betekenen.

Valentina in 'Wie kent mij nog?'

Dinsdag 1 oktober, 21.40 uur, NPO 2

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons