Shirma Rouse in 'Andries': 'Liefde van God laten zien'

Zangeres blikt vooruit op kersttour; zondag, 0.15 uur, NPO 2

in Mediatips
Shirma Rouse

Aretha Franklin is het grote voorbeeld van zangeres Shirma Rouse, die zondagavond te gast is in Andries (EO). Maar als je vraagt wie haar nog meer geïnspireerd hebben, noemt ze haar beide oma’s. 

Shirma Rouse werd geboren op Curaçao, maar kwam naar Nederland voor haar studie scheikunde. Als zangeres stond ze ooit in de halve finale van de talentenjacht The Voice op RTL 4. In Andries vertelt Shirma dat ze door te zingen iets van Gods liefde wil laten zien. 

'Met Kerst langs kerken'

De zangeres blikt met presentator Andries Knevel vooruit op de laatste maanden van het jaar. Met de kerstdagen maakt ze weer een tour langs kerken, want voor Shirma is Kerst het feest van Gods liefde, en ook van verbinding tussen mensen.

Andries: Shirma Rouse

In zijn interviewprogramma Andries ontvangt Andries Knevel iedere zondagavond mensen die getuigen van hun geloof in Christus. “Ik maak dit programma om mensen te bemoedigen en te motiveren,” vertelt de presentator. “Als je ernaar kijkt, moet je je als het ware weer geïnspireerd voelen om de weg met God te gaan, hoe moeilijk omstandigheden soms ook zijn. Ook de gasten vertellen van hun sores en zorgen. Want de weg met God kan weleens hobbelig zijn. Maar de ervaring van de gasten is ook: God is erbij.” In deze aflevering van Andries gaat de presentator in gesprek met zangeres Shirma Rouse. 

Zondag 6 oktober, 0.15 uur, NPO 2

Beeld: Willem Jan de Bruin 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons