In de ban van de Televizier-Ring

Blog van Jeroen Snel

Televizier-Ring Blauw Bloed

Verrast was ik, toen ik zag dat Blauw Bloed bij de laatste vijfentwintig programma’s hoorde die kans maken op de Televizier-Ring. Dat is in ons 16-jarig bestaan nog nooit gebeurd!

Toen gestemd kon worden, dacht ik aanvankelijk: wij maken vast geen kans. Dat is een stukje bescheidenheid. Toch trokken we de stoute schoenen aan. Via onze website en sociale media riepen we mensen op hun stem uit te brengen op Blauw Bloed. En dat gebeurde, u hebt misschien ook wel gestemd. Een paar dagen voor de sluitingsdatum werden de meeste stemmen uitgebracht en kwamen we een ronde verder. Toen realiseerde ik me hoe ontzettend trouw onze achterban is. We kunnen ze bereiken en mobiliseren om te stemmen! Dat vind ik hartverwarmend.

Stem op Blauw Bloed

Nu strijden we voor een plekje bij de laatste drie programma’s die genomineerd worden voor de Televizier-Ring. Het internet is daarbij onmisbaar. Vroeger was er alleen het televisieprogramma. Nu hebben we naast het programma een website en sociale media die elkaar mooi aanvullen. Juist op deze manier kunnen we meer mensen vragen om op ons te stemmen voor deze belangrijke prijs. Of we het gaan redden? Mijn verwachtingen zijn hooggespannen. Blauw Bloed is toch hét royaltyprogramma voor liefhebbers van het koningshuis. 

Op onze website kunnen bezoekers artikelen lezen, video’s en foto’s van de royals bekijken en met elkaar in gesprek gaan. Hoeveel mensen dat zijn, moeten we niet onderschatten. Daarom zou ik u nog één keer willen oproepen om te stemmen op het royaltyprogramma van Nederland om kans te maken op de Gouden Televizier-Ring. Dat kan tot 23 september. Als het lukt, betekent dit voor ons maar één ding: een gouden kroon op ons werk. Alvast heel hartelijk dank!

Stemmen kan tot 23 september via televizier.nl/ring 

Blauw Bloed

Zaterdag om 19.30 uur, NPO 2

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons