EO-reismagazine 'Rail Away' nu ook op exclusieve postzegels

Programma voor treinliefhebbers in top 10 Gouden Televizier-Ring

in Mediatips
Rail Away

Al vele jaren genieten honderdduizenden kijkers van Rail Away. Dit jaar zond de EO zelfs de 200e uitzending uit. Nu is er een bijzondere postzegelset te bestellen van het programma, dat op koers ligt om de Gouden Televizier-Ring te winnen. In de tussenstand staat Rail Away in de top 10. 

Voor alle postzegelverzamelaars, treinliefhebbers én fans van Rail Away is er goed nieuws. Vanaf vandaag is de postset van het programma te bestellen. Met een exclusieve oplage is deze postzegel een echt collectorsitem. In de set zitten vijf postzegels en vijf maxikaarten.

Stemmen op 'Rail Away'

Het is extra feest, want gisteravond werd de tussenstand in de strijd om de Gouden Televizier-Ring bekendgemaakt. Daarin staat het programma in de top 10. Stemmen op Rail Away kan nog t/m maandag 23 september 8.00 uur via Televizier.nl/ring

Nu kunnen fans van het populaire reismagazine een bijzondere postset bestellen. Met een beperkte oplage is deze set een echt collector's item. We kunnen verschillende treinen zijn bewonderen op de kaarten en postzegels, van stoomlocomotief tot sneeuwtrein. De beperkte oplage van de postzegels is te bestellen via post.nl/webshop

De treinen

Op de achtergrond van de postzegelvel zien we de Agawa Canyon Tour Train in Canada. De filmploeg van Rail Away maakte hier opnamen in de herfst van 2012. Bewoners van het gebied noemen deze periode – wanneer de bladeren zich in herfstkleuren tooien – ook wel de 'Indian summer.

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Rail Away poststet

Op de postzegels staan uiteenlopende treinen en landschappen. Van links naar rechts zien we de Trem Turistico |in (Brazilië), de Rhätische Bahn (Zwitserland), de Berchtesgadener Land Bahn (Duitsland), de Santa Theresatram (Brazilië) en de stoomtrein op de Furka Pas (Zwitserland). 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons