Martine van Os neemt afscheid van kampeerders in 'We zijn er bijna!'

Slotaflevering Balkanreis; maandag, 21.25 uur, NPO 1

in Mediatips
Martine van Os afscheid

Dit seizoen reist Martine van Os in We zijn er bijna! (MAX) met een groep kampeerliefhebbers over de Balkan. In de laatste aflevering komt de eindbestemming in zicht voor de lange stoet campers en caravans. Het gezelschap heeft lief en leed gedeeld, maar nu nadert het afscheid.

In de slotaflevering van We zijn er bijna! heet Martine de kijkers welkom op een kleine familiecamping in Foča, een ruig, bergachtig gebied in Bosnië. De rivier de Tara is uitermate geschikt voor raften, en de helft van de groep reizigers gaat dit avontuur aan. Daarna reizen ze verder naar een camping in de buurt van de stad Mostar. De temperaturen lopen op tot bijna 40 graden, dus het is dringen bij de buitendouche als iedereen wat verkoeling zoekt.

Tijd voor afscheid: 'We zijn er!'

Ondanks de hitte wordt de jeu de boulesfinale van dit seizoen gespeeld. Vier kandidaten zijn nog in de race voor de titel: Marianne, Liesbeth, Kees en Piet. De laatste reisdag is een lange tocht van meer dan driehonderd kilometer naar de Kroatische kustplaats Starigrad. Hier is het tijd om afscheid van elkaar te nemen.

We zijn er bijna! (slot)

Maandag 26 augustus, 21.25 uur, NPO 1

Beeld: MAX

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons