'Gouden Televizier-Ring 'Blauw Bloed' zou kroon op werk zijn'

Hoogtepunten royaltymagazine; iedere zaterdag, 19.25 uur, NPO 2

in Mediatips
Blauw Bloed Jeroen Snel

Blauw Bloed vierde dit seizoen het vijftienjarig jubileum. Nu is het EO-royaltymagazine in de race om de Gouden Televizier-Ring te winnen. Deze prestigieuze prijs zou een mooie kroon op het werk zijn. Terwijl het programma meedingt naar een plek bij de laatste drie, kunnen we iedere zaterdag kijken naar een compilatie van hoogtepunten. 

Het royaltymagazine kent ondanks, of juist dankzij het lange bestaan nog steeds een grote groep fans. In de loop der jaren wordt niet alleen het tv-programma, maar ook de online-kanalen daaromheen als dé bron van al het koninklijke nieuws gezien. Toch is er aan het tv-format van Blauw Bloed in de afgelopen vijftien jaar weinig veranderd.

Stem nu op 'Blauw Bloed' of 'Rail Away'

De stembus voor de Gouden Televizier-Ring 2019 is open. Fans van Blauw Bloed kunnen het programma helpen om een plek bij de laatste drie te bereiken. Maar ook het EO-reismagazine Rail Away maakt hier kans op. Het biedt de kijker al 23 jaar de ultieme slow tvStem hier op Blauw Bloed of Rail Away.

“Het is nog steeds een soort sandwich van zaken die de kijkers graag zien," zegt presentator Jeroen Snel. "De één houdt van het nieuwsoverzicht, de ander ziet graag wat de royals in het buitenland doen en een derde is benieuwd naar lifestyle-zaken.” In de zomerperiode zendt het programma iedere week een compilatie van hoogtepunten uit het afgelopen seizoen uit. Het nieuwe seizoen begint op zaterdag 7 september.

Blauw Bloed

Iedere zaterdag, 19.25 uur, NPO 2 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons