Diane is wanhoop nabij in 'Help, mijn man is klusser!'

'Hoe zeg ik dat hij niet eens kán klussen?'; donderdag, 20.30 uur, RTL 4

in Mediatips
Help, mijn man is klusser

Diane wil niet langer in een onafgemaakt huis wonen. Haar man Jurrien probeert te klussen in hun woning in Boskoop, maar het schiet niet op. In Help, mijn man is klusser (RTL 4) roept Diane de hulp in van John Williams en zijn team. Het resultaat verrast haar. 

Al drie jaar woont de 41-jarige Diane in een oude dijkwoning in Boskoop, waar nog heel veel aan moet gebeuren. Het plafond boven de keuken ligt er al jaren uit en het lekt. Het water loopt zo via de afzuiger de pannen in. Ze heeft het gevoel dat haar man helemaal niet kán klussen.

'Opeens toch een klusser?'

Diane durft haar man hier niet mee te confronteren, omdat ze bang is voor zijn reactie. Maar als John Williams in Help, mijn man is klusser! ten tonele verschijnt, blijkt Jurrien opeens een echte teamplayer, die wel degelijk kan klussen. Wat is hier gaande?

'Help, mijn man is klusser!'

John Williams biedt hulp wordt aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Vaak wonen de stellen al jaren in onafgemaakte huizen. In Help, mijn man is klusser! wordt de partner geconfronteerd met de gevolgen van zijn gebrekkige klusprestaties. Samen met een professioneel klusteam gaat hij alsnog voortvarend aan de slag. 

Iedere donderdag, 20.30 uur, RTL 4

Beeld: Nick van Ormondt

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons